MESE, SCAUNE

Există piese de mobilier care se stabilesc în interiorul casei și apoi se inlocuiesc cu altele, mai reusite si ca urmare - dispar fără urmă. Insa exista asta mobilier, care odată intrind în casele oamenilor, a rămas pentru totdeauna. La astfel de mobilier se refera scaunele și mesele.Se shimba moda, formele, dimensiunile. Se largeste destinația –mese de bucatarie, mese de birou, masute pentru ceai, cafea, living. Scaune pentru bucatarie, birou, banci. Fără aceasta mobila nu exista nici un interior. Mesele si scunele deasemenea se confectioneaza in dependenta de stil - clasic, loft, high-tech, modern.

Compania noastra se specializeaza in fabricarea scaunelor din lemn masiv. Lemnul este cel mai potrivit material pentru casă – este material natural si mobilierul realizat din el este trainic. Confectionam scaune clasice cu spatar si sezut moale, cu sau fara cotiere. Vopsim în culorile necesare și oferim o paletă largă de materiale de tapițerie. De asemenea, fabricam mese în stil modern și clasic. Tabliile pot fi de orice formă, cu picioare sculptate și decor de lemn. Mesele sunt realizate din lemn masiv in combinatie cu MDF vopsit (tablia). Fabricat în stil clasic, poate fi suplimentat cu imprimare foto, patină, craquelure.

Oferim o varietate impresionanta de mese cu picioarele sculptate, luxoase și decor bogat. Masutele de cafe, ceai – finiseaza imaginea oricărui interior și ofera camerei un aspect rafinat.
 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH